Skip to content
Fysiotherapie Oostelijk Havengebied, Bogortuin 1, 1019 PE Amsterdam

Telefoon 020-4191419

Wendelien-1024x683
Wendelien van de Erve

Vanaf 1986 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Met veel inzet en aandacht voor elke patiënt. Het blijft voor mij een mooie uitdaging mensen met fysieke klachten te behandelen en te begeleiden. De psychische invloed -die klachten met zich meebrengen- krijgt ook altijd mijn aandacht.

Een opleiding tot coach volgde ik aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Vanuit mijn professie heb ik veel affiniteit met (revalidatie bij) orthopedische problemen, neurologische – en sport gerelateerde klachten. Recente nascholingen zijn Mulligan concept (zie bij Algemene Fysiotherapie) en medical taping. Verder ben ik aangesloten bij Parkinson-Net. Sinds 5 jaar heb ik ruime ervaring opgedaan bij het begeleiden van mensen met de ziekte van Parkinson.

Ik ben BIG 19033569304 en CKR geregistreerd lid van het KNGF

Ivonne
Ivonne van Lieshout

Vanaf 1988 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en sinds 1995 ook als manueel therapeut. In 1995 ben ik samen met twee van mijn huidige collega’s gestart met Fysiotherapie Oostelijk Havengebied op het Java-eiland. Naast het afronden van de opleidingen manuele therapie SOMT (1995) en Profesional Master Manuele Therapie (2012) heb ik vele andere nascholingen gevolgd, o.a.Mulligan Concept en Medical Taping.
Ik ben BIG 19034350004 en CKR geregistreerd en lid van het KNGF en NVMT.
www.defysiotherapeut.com
www.nvmt.nl

Maandag-woensdag-vrijdag
ivonne@fysio-ohg.nl

Irene
Irene de Haan

Per 25 mei 2023 met pensioen.

In 1981 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Amsterdam. Inmiddels ben ik ruim 35 jaar met veel plezier werkzaam als fysiotherapeut, 12 jaar in het kleine algemene ziekenhuis Boerhaave Kliniek en sinds 1995 hier in onze praktijk op het Java-eiland.
Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, o.a. Manuele Therapie Marsman, McKenzietherapie, Mulligan concept, handtherapie. Tevens heb ik vele jaren in het intercollegiaal overleg voor CRPS ( voorheen reflexdystrofie) gezeten.
Op dit moment zit ik in een intercollegiaal overleg voor psychosomatische fysiotherapie.
In mijn werk als fysiotherapeut is de directe samenhang tussen lichaam en geest als een rode draad aanwezig. Dat heeft ertoe geleid dat ik voor de specialisatie Psychosomatische Fysiotherapie heb gekozen. De opleiding daartoe heb ik eind 2010 afgerond. Sindsdien heb ik de cursus om mindfulness-trainingen te kunnen geven afgerond en heb ik ook de cursus ACT ( Acceptance and Commitment Therapy) gevolgd. Voor mij betekent dit een verdieping in de mogelijkheden om iemand te begeleiden op zijn/haar weg naar herstel.
Ik ben BIG 59033741204 en CKR geregistreerd, lid van het KNGF en NFP.

www.nfp.kngf.nl
www.defysiotherapeut.com

Maandag-dinsdag-donderdag
irene@fysio-ohg.nl

Atsje
Atsje van Dasselaar

Ik werk al ruim 30 jaar met veel plezier als fysiotherapeut. Sinds 1995 hebben heb ik samen met mijn collega’s de praktijk op het Java eiland gestart. In 2012 heb ik de driejarige specialisatie studie Master Bekkenfysiotherapeut afgerond en ben ik geregistreerd bekken–fysiotherapeut. In de afgelopen jaren heb ik vele cursussen en nascholingen gedaan o.a. Mulligan concept, medical taping en pre/postnatale zwangerschaps-begeleiding.
Veel ervaring heb ik opgedaan met het behandelen van klachten rondom de zwangerschap.
Graag help ik u vanuit mijn professie verder met bekkenbodemklachten die meestal lastig zijn om te bespreken maar vaak goed behandelbaar zijn. In onze praktijk geef ik ook Fysio-gym. Het doel van deze gym is om met plezier te bewegen op muziek zodat je spieren sterk en soepel blijven.
Ik ben BIG 59034299104 en CKR geregistreerd lid van het KNGF en NVFB.
www.nvfb.nl
www.defysiotherapeut.com 

maandag-woensdag-donderdag
atsje@fysio-ohg.nl