Skip to content
Fysiotherapie Oostelijk Havengebied, Bogortuin 1, 1019 PE Amsterdam

Telefoon 020-4191419

Wendelien-1024x683
Wendelien van de Erve

Vanaf 1986 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Met veel inzet en aandacht voor elke patiënt. Het blijft voor mij een mooie uitdaging mensen met fysieke klachten te behandelen en te begeleiden. De psychische invloed -die klachten met zich meebrengen- krijgt ook altijd mijn aandacht.

Een opleiding tot coach volgde ik aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Vanuit mijn professie heb ik veel affiniteit met (revalidatie bij) orthopedische problemen, neurologische – en sport gerelateerde klachten. Recente nascholingen zijn Mulligan concept (zie bij Algemene Fysiotherapie) en medical taping. Verder ben ik aangesloten bij Parkinson-Net. Sinds 5 jaar heb ik ruime ervaring opgedaan bij het begeleiden van mensen met de ziekte van Parkinson.

Ik ben BIG 19033569304 en CKR geregistreerd lid van het KNGF

Ivonne
Ivonne van Lieshout

Vanaf 1988 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en sinds 1995 ook als manueel therapeut. In 1995 ben ik samen met twee van mijn huidige collega’s gestart met Fysiotherapie Oostelijk Havengebied op het Java-eiland. Naast het afronden van de opleidingen manuele therapie SOMT (1995) en Profesional Master Manuele Therapie (2012) heb ik vele andere nascholingen gevolgd, o.a.Mulligan Concept en Medical Taping.
Ik ben BIG 19034350004 en CKR geregistreerd en lid van het KNGF en NVMT.
www.defysiotherapeut.com
www.nvmt.nl

Maandag-woensdag-vrijdag
ivonne@fysio-ohg.nl

          Gijs de Lorijn

Sinds september in onze praktijk werkzaam als algemeen fysiotherapeut.

Gespecialiseerd in kniebehandeling

Atsje
Atsje van Dasselaar

Ik werk al ruim 30 jaar met veel plezier als fysiotherapeut. Sinds 1995 hebben heb ik samen met mijn collega’s de praktijk op het Java eiland gestart. In 2012 heb ik de driejarige specialisatie studie Master Bekkenfysiotherapeut afgerond en ben ik geregistreerd bekken–fysiotherapeut. In de afgelopen jaren heb ik vele cursussen en nascholingen gedaan o.a. Mulligan concept, medical taping en pre/postnatale zwangerschaps-begeleiding.
Veel ervaring heb ik opgedaan met het behandelen van klachten rondom de zwangerschap.
Graag help ik u vanuit mijn professie verder met bekkenbodemklachten die meestal lastig zijn om te bespreken maar vaak goed behandelbaar zijn. In onze praktijk geef ik ook Fysio-gym. Het doel van deze gym is om met plezier te bewegen op muziek zodat je spieren sterk en soepel blijven.
Ik ben BIG 59034299104 en CKR geregistreerd lid van het KNGF en NVFB.
www.nvfb.nl
www.defysiotherapeut.com 

maandag-woensdag-donderdag
atsje@fysio-ohg.nl